Za vedno gladka in sijoča koža.

Rezervirajte si svoj brezplačen posvet za lasersko odstranjevanje dlak!
Rezerviraj brezplačen posvetVeč informacij

Kaj je Laserska Epilacija?

Laserska epilacija je kozmetični postopek, ki se uporablja za trajno odstranjevanje neželenih dlak. Ta postopek deluje tako, da se s pomočjo laserskega žarka usmerjene svetlobe uničijo korenine dlačic, ki so v aktivni fazi rasti. Laserska energija prodre v kožo in se absorbira v temnejših delih dlačic, imenovanih melanin. Ta energija se pretvori v toploto, ki nato uniči korenine dlačic, ne da bi poškodovala okoliško tkivo.
Rezerviraj brezplačen posvetVeč o nas
 • "Kvaliteto vedno postavljam na prvo mesto in zase izbiram le najboljše - tako sem se tudi v boju proti dlačicam zaupala vrhunskim strokovnjakom, s pomočjo katerih sem v kratkem času in popolnoma brez bolečin dosegla željene rezultate. Hvala QuantumHealth, ker se v svoji (gladki ;)) koži počutim odlično in je britvica preteklost! ️<3"

  Arnela Nadarević
 • "Quantum je kraj, kjer že ob vhodu začutiš toplino, sprejetost in prostor, kjer intuitivno občutiš mir, profesionalnost, a hkrati domačnost. Sama nisem preizkusila vseh terapij, a verjamem, da so vse napredne in premišljeno izbrane. Milena je človek z izjemno srčno veličino in neskončnim znanjem holističnega zdravljenja in obravnave človeka kot celote. Pogovori med terapijo so vedno poučni, sežejo naravnost v srce..."

  Mateja Jenko
 • "Med pripravo vsebin za portal MamaMaria se vedno rada poglobim v določene tematike, ko raziskujem pa se ne zadovoljnim z izbiro na prvo žogo. Moja želja je, da dostavim najboljšo vsebino, ki bo v prvi vrsti imela smisel, ki bo v pomoč in dodano vrednost za tistega, ki nanjo naleti. Prav takšna je tudi Milena. Neumorna v svojem raziskovanju najboljših in učinkovitih pristopov..."

  Ana Maria Mitič
 • "Na Holistični center Quantum Health prisegam že leta, ker je to edini center v Sloveniji in daleč naokrog, katerega storitve imajo neprecenljivo dodano vrednost. Milenin pristop klientu je namreč kvanten, strokoven, eteričen, celosten, srčen, iskren in neposreden. Zelo terapevtski. Nikoli pa vsiljiv, vendar zelo prizemljen. Moje opažanje je, da je vedno pripravljena pomagati vsakemu klientu, ki se je pripravljen..."

  Monika Jelinčič Zupanc
 • "Lasersko odstranjevanje dlak v Quantum Health kliniki je meni spremenilo življenje. Že kot profesionalni športnici mi je veliko pomenilo, da britje ni bilo več del mojega vsakdana, ko pa sem postala mamica pa bi brez vrhunskih rok vseh punc iz klinike, po svetu hodila kar kosmata ha (mislim da vse mamice veso o čem govorim). No, pa mi na seečo ni treba, saj mi je lasersko odstranjevanje dlak omogocilo, da se mi skoraj ni treba več briti. Hvala Quantum health punce, res ste carice!!!”

  Toja Ellison
 • "Quantum health clinic has great energy, amazing people and it is somewhere you definitely want to come to recharge."

  Brady Ellison
 • "Kot profesionalna plesalka, se v tem športu težko izognem pomenu urejenega in lepega zunanjega izgleda. Žal mi je, da sem šele zdaj odkrila Quantum, kjer so mi s strokovnim pristopom omogočili, da bom samozavestnejša in na plesnem parketu še bolj zasijala. Celotno okolje z osebjem vred izzareva posebno energijo, zaradi katere se tja vedno znova z veseljem vračam. Hvala Quantum♥️"

  Maša Kastelic
 • "Dr. Milena is a true example of a Radiant Being who is in alignment with her purpose. This shows through in all aspects of her life. She is heart-centered and has the focus and ability to “see” much more than the physical. My personal experience with Dr. Milena was to be a Guide for her during a segment of her evolution; as with all true guidance, it was a reciprocal relationship and therefore, blossomed into a beautiful friendship."

  Elizabeth Ann True
 • "Dr. Mileno Omerzu Pevec sem spoznala pred približno 10 leti na priporočilo prijateljice. Začela sem z preoblikovanjem telesa, nakar me je ga. Milena skozi holistični program Kvantno - Integrativne medicine ter podpornimi terapijami kot aurikuloterapija, biofeedback, različnimi metodami dekodiranja vzorcev, na področju estetike z lasersko nebolečo in res trajno epilacijo, pomlajevanja obraza..."

  Danica Skok
 • “It has been might great pleasure to have known Dr. Milena Omerzu Pevec for the last several years. She is a kind and deeply caring person of high consciousness and high character. Her foremost commitment is always to those under her care. I recommend her highly both as a person and a clinician. She is the best.”

  Dr. Michael Nielson

Varno in učinkovito

Kako poteka Laserska Epilacija

S profesionalnim ALMA Laser sistemom zagotavljamo trajno odstranitev dlak. Koža je že po prvi terapiji bolj gladka.

Pain-free,
hair-free

je posebno zasnovan postopek za lasersko odstranjevanje poraščenosti. S tem postopkom hitreje in udobneje zagotovimo popolno odstranitev nadležnih dlak.

Prijetneje kot kadarkoli prej

Postopek odstranjevanja neželene poraščenosti je primeren za vse tipe kože (I-VI). Tretma se lahko izvaja tudi na porjaveli koži. Po tretmaju lahko takoj opravljate vsakdanje aktivnosti.

Varno in 
učinkovito

Lasersko odstranjevanje dlak je v medicinsko – estetski industriji ena najbolj priznanih, poznanih in raziskanih uporab laserja.

Rezerviraj brezplačen posvetVeč o nas

Pokličite nas

070 160 288

Kje se nahajamo?

Holistični center Quantumhealth se nahaja na Cesti na Brdo 85, parkiranje je omogočeno v neposredni bližini.
Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

Kontakt

Quantum Health
Cesta na Brdo 85

t: 070 160 288
e: info@quantumhealth.si

rocketcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram