DermaClear – 3 postopki čiščenja in močne hidratacije obraza

DermaClear je napredna platforma Hidrodermabrazije.

S DermaClear tretmajem poskrbite za neinvazivno in intenzivno čiščenje kože, brez stiskanja nečistoče iz kožnih por. DermaClear je izjemno zdravljenje problematične, nečiste in tudi negovanje popolnoma zdrave kože. Terapija je izredno pomembna in priporočljiva kot priprava za različne pomlajevalne tretmaje. Odlična terapija za pred-lasersko zdravljenje in za boljše rezultate.

Prvi korak:

Predpriprava kože na čiščenje in sesanje-odstranitev nečistoče iz globokih por z absorpcijsko raztopino.

Drugi korak:

Čiščenje in sesanje-odstranitev nečistoče iz globokih por z absorpcijsko raztopino. Je zelo učinkovita maščobna raztopina - AHA acid hydroxyl –za optimalno in zdravo, globinsko čiščenje kože.

Tretji korak:

 • optimalno zagotavljanje prodiranja hranilnih snovi in hidratacije skozi kožo v globino kože,
 • hranjenje kože z visoko koncentriranimi sestavinami v serumu, ki jih vrteča sonda potiska v globino v količini, ki jo Vaša koža potrebuje.
 • Koža je očiščena in podprta z vsemi potrebnimi antioksidanti, ki ščitijo in vlažijo Vašo kožo

3 terapije v enem postopku s sinergijsko rešitvijo globinskega čiščenja kože, dovajanja hranilnih snovi in intenzivno hidracijo kože z patentirano in edinstveno vrtljivo konico, ki s 360 ° vrtljaji čisti, sesa nečistočo iz kožnih por in učinkovito ter intenzivno hidrira kožo z dovajanjem različnih serumskih raztopin. 

Zakaj DermaClear?

Intenzivna Hidratacija in učinkovito prehranjevanje kože, globinsko čiščenje s sinergijska raztopine z aktivnimi učinkovinami

 • Unikatno optimalno in globinsko čiščenje s silikonsko konico
 • Predpriprava kože za zdravljenje z laserjem in ostalih pomlajevalnih postopkov
 • Izjemno hidratirana, čista, napeta in sijoča koža
 • Slovo od aken, mozoljev in ostalih nečistoč na koži
 • Primerno tudi na najstnike
 • Zlati standard

Prednosti:

  Terapija z DermaClear ponuja rešitev, ki obnavlja kožo, inovativno,  edinstveno in učinkovito omogoča hidratacijo in ekstrakcijo, čiščenje in piling kože. Piling z DermaClear je nežen in globok.

Rezultat terapije z DermaClear se kaže kot osvežitev in pomiritev oskrbovane kože, koža je pomlajena, napeta in sijoča.

Terapija z DermaClear ne razdraži kože, prav tako je izredno prijetna, nelagodje ne obstaja.

Tretmaji so prilagojeni vsakemu posamezniku.

Prednaročila za osebno obravnavo

Najboljši način, da se prepričate, katera izmed terapij je najprimernejša za Vaše potrebe po oblikovanju telesa, je, da se naročite na posvet pri strokovnem osebju. Med posvetovanjem lahko ocenimo področja, ki bi jih želeli oblikovati, medtem ko upoštevamo Vaše cilje in Vaše življenjske navade. To nam omogoča, da pravilno ocenimo primernost terapij za vsako področje telesa, hkrati pa nam omogočite, da Vam pripravimo načrt celostne obravnave oblikovanja telesa in s tem najboljše rezultate.

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram