Mnenja strank


"Dr. Milena is a true example of a Radiant Being who is in alignment with her purpose. This shows through in all aspects of her life. She is heart-centered and has the focus and ability to “see” much more than the physical. My personal experience with Dr. Milena was to be a Guide for her during a segment of her evolution; as with all true guidance, it was a reciprocal relationship and therefore, blossomed into a beautiful friendship.

For some, those may be confusing statements, if that is the case, I would like to reframe and say that Dr. Milena is an extremely dedicated student, teacher and practitioner of Quantum Medicine. She has an innate ability for this work and she continues to hone her skills. The part about heart-centered, I hope, is self- explanatory, as with all, we are here to be love and share that love, especially in times of vulnerability and when needing assistance to balance our physical, mental, emotional and/or spiritual being."

Elizabeth Ann True

"Kvaliteto vedno postavljam na prvo mesto in zase izbiram le najboljše - tako sem se tudi v boju proti dlačicam zaupala vrhunskim strokovnjakom, s pomočjo katerih sem v kratkem času in popolnoma brez bolečin dosegla željene rezultate. Hvala QuantumHealth, ker se v svoji (gladki ;)) koži počutim odlično in je britvica preteklost! ️<3"

Arnela Nadarević

"Dr. Mileno Omerzu Pevec sem spoznala pred približno 10 leti na priporočilo prijateljice. Začela sem z preoblikovanjem telesa, nakar me je ga. Milena skozi holistični program Kvantno - Integrativne medicine ter podpornimi terapijami kot aurikuloterapija, biofeedback, različnimi metodami dekodiranja vzorcev, na področju estetike z lasersko nebolečo in res trajno epilacijo, pomlajevanja obraza z lastnim kolagenom, mikrocirkulacije celega telesa, močnega vspodbujanja delovanja limfnega obtoka, ko je zelo pomenbno za moje zdravje in še bi lahko naštevala, pripeljala do še dodatne motivacije in sicer EmBipolar Sculpt-a. Res nimam razloga, da se ne bi še bolj poglobila v sebe in iskala izgovore. Rezultati so več kot zadovoljivi pa se cenovno dosegljivi."

Danica Skok

"Quantum Health je kraljestvo, kjer zaživijo vsi nivoji človeka. Zažarijo in sijejo. Kot licencirana terapevtka Bioresonance lahko trdim, da je takšen pristop edini, ki daje dolgoročne rezultate. Podpora na vseh nivojih, ne samo z uspešnostjo na področju estetike."

Urška Hrovat

“It has been might great pleasure to have known Dr. Milena Omerzu Pevec for the last several years. She is a kind and deeply caring person of high consciousness and high character. Her foremost commitment is always to those under her care. I recommend her highly both as a person and a clinician. She is the best.”

Dr. Michael Nielson

"Quantum je kraj, kjer že ob vhodu začutiš toplino, sprejetost in prostor, kjer intuitivno občutiš mir, profesionalnost, a hkrati domačnost. Sama nisem preizkusila vseh terapij, a verjamem, da so vse napredne in premišljeno izbrane. Milena je človek z izjemno srčno veličino in neskončnim znanjem holističnega zdravljenja in obravnave človeka kot celote. Pogovori med terapijo so vedno poučni, sežejo naravnost v srce in nemalokrat se potoči kako solzo, ker te Milena preprosto VIDI. Vsakič odideš drugačen: tako navznotraj, kot navzven. Na kombinacijo vsega naštetega zelo redko naletimo v življenju, zato je še toliko bolj čarobno. Niti za trenutek ne bi nikoli pomišljala o predlaganju obiska Quantuma."

Mateja Jenko


"Na Holistični center Quantum Health prisegam že leta, ker je to edini center v Sloveniji in daleč naokrog, katerega storitve imajo neprecenljivo dodano vrednost. Milenin pristop klientu je namreč kvanten, strokoven, eteričen, celosten, srčen, iskren in neposreden. Zelo terapevtski. Nikoli pa vsiljiv, vendar zelo prizemljen. Moje opažanje je, da je vedno pripravljena pomagati vsakemu klientu, ki se je pripravljen soočiti s samim seboj, s svojo iskrenostjo, poseči v svoje globine in tudi osebnostno rasti. Na podlagi tega temelja pomaga klientu, da na zdrav način doseže svoj maksimalen cilj in napredek tako na telesnem kot tudi dušnem, čustvenem in energetskem nivoju. Izjemno cenim to, da neusmiljeno pove kdaj je dosežen tvoj maksimum in s terapijami zaključi, torej stranke ne zadržuje v nedogled. Milena Omerzu dejansko odraža in živi vse to, kar njen holistično kvantni center nudi. Priporočam ga vsem tistim, ki ste pripravljeni narediti kvantni skok in zaživeti svojo najboljšo različico sebe."

Monika Jelinčič Zupanc

"“Quantum health clinic has great energy, amazing people and it is somewhere you definitely want to come to recharge.”"

Brady Ellison
World archery champion

"“ Lasersko odstranjevanje dlak v Quantum Health kliniki je meni spremenilo življenje. Že kot profesionalni športnici mi je veliko pomenilo, da britje ni bilo več del mojega vsakdana, ko pa sem postala mamica pa bi brez vrhunskih rok vseh punc iz klinike, po svetu hodila kar kosmata ha (mislim da vse mamice veso o čem govorim). No, pa mi na seečo ni treba, saj mi je lasersko odstranjevanje dlak omogocilo, da se mi skoraj ni treba več briti. Hvala Quantum health punce, res ste carice!!!”

Toja Ellison
World archery champion

"Dr. Mileno Omerzu Pevec sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem potrebovala pomoč zaradi moje želje po preobrazbi. Takrat sem si želela zgolj telesne spremembe, kmalu pa sem ugotovila, da je to praktično najmanj. Ob njeni prisotnosti sem ugotovila, da je življenje naše darilo in, da se je vredno poglabljati v sebe. Da je okolje, v katerem sem se in se še vedno znajdem vedno središče mojega zavedanja. Tega me je naučila Milena. Nadaljevala sem z laserskem odstranjevanjem mojih dlak, da pa je bila moja preobrazba še uspešnejša, sem se ob njej naučila, da je stradanje z dietami škodljivo in zelo nevarno za moj organizem. Milena je skozi svoje res težke preiskušnje, ki jih ji je naložilo življenje, postala še bolj subtilna, razume vsako zgodbo in vedno zna pomagati na pravilen in neboleč način. Tako, da s kvantnimi metodami dela in s tem, da se popolnoma poistoveti s človekom, se dobesedno težave razblinijo in nauči, kako se z njimi spopadati, kako težavo spremeniti v priložnost na način, da nihče pri tem ne trpi. Kar naenkrat postane vse jasno in dobiš moč, ki jo prej nisi imel.
Milena je bila že pred svojim zaključkom zelo zahtevnega doktorata, doktorica življenja, srčnosti, vedno pomaga v težkih trenutkih ne glede na njene obveznosti, človeku stoji ob strani, ko jo potrebuje in nikoli te ne pusti na cedilu.
Zaključujem s stavki:
nebeško vodstvo vedno prihaja iz kraja ljubeče resnice in samo ta zagotvlja verjeten rezultat. Če pa nam resnica ni všeč ali nam ni všeč rezultat, je to naša priložnost, da nekaj spremenimo. Ali pa odtanemo na isti poti. Ko prestopim prag Quantum Health centra, vem in čutim, da sem tam z razlogom in to je zagotovo moja pot navzgor!

Zelo veliko svojih prijateljev in znancev sem napotila k njej in prav vsak je bil neizmerno zadovoljen z uspešnostjo zdravljenja na vseh področjih, ki so zahtevala njeno prisotnost. Hvala ️️ Zelo priporočam vsem in vsakomu."

Ivica Plešnik - Iza

"Prav za vse bralce spletnih strani, sem se odločila, da vam izdam eno od mojih najboljših odločitev, ki sem se jih odločila v življenju. Kaj vam pomeni beseda Quantim Heath? Verjemite zelo veliko. Prednosti centra so zelo široke, kajti pokrivajo razširjen spekter za zdravje, dobro počutje in seveda moja izkušnja trajno lasersko odstranjevanje poraščenosti. Kot najstnica sem imela kompleks zaradi poraščenosti po celem telesu. Pregledala sem vse možne spletne strani in čisto slučajno naletela na spletno stran Quantim Heath. Z vodjo centra ga. Mileno Omerzu Pevec sva se dogovorili za termin, in kot mi je obljubila, so rezultati laserskega odstranjevanja bili točno takšni, kot sva se dogovarjali na prvem srečanju. Postopek je trajal enkrat mesečno in danes se lahko z veseljem pohvalim, da sem kot pravijo ljubkovalno gladka po celem telesu. Smeh. Težave z vraščenimi dlakami, vrezninami od slabih britvic, rdečica kože po depilaciji, vse to je izginilo za vedno. Verjemite za vedno!
Preizkusila sem že marsikaj in marsikoga, ampak, če bi se morala odločiti še enkrat, bi ponovno 100 % izbrala Quantium Heath, prav zaradi njihove strokovnosti, vljudnosti, prijaznosti, topline in resnično vedo kaj delajo! Kar je za nas »laike« bistveno.
Moram omeniti ga. Mileno Omerzu Pevec vodjo, ki je zelo privlačna »dama« v pravem pomenu besede, saj je zelo strokovna na vseh področjih ki jih ponuja, z njo se je pogovarjati, kot z najboljšim terapevtom.
Želim vam še naprej tako uspešno delo, kot ga opravljate in Srečno celi ekipi Quantum Health!"

Tanja Starman

“Kar nekaj časa sem se odločala in po nekem čudnem spletu okoliščin, odlašanja in prijateljičinega nasveta, sem pristala pri Mileni v QH. In hvaležna sem, da sem pristala ravno tu. Slišalo se bo klišejsko in res ne maram teh obrabljenih fraz - ampak žal ne znam povedati drugače: odločitev, da obiščem Quantum Health je bila ena najboljših odločitev v mojem življenju.
S svojim navdušenjem k Mileni z veseljem vabim nove navdušence - ne vem, če nas ne bo kmalu že za cel avtobus? ;-) “

Manca Drnovšek

"Med pripravo vsebin za portal MamaMaria se vedno rada poglobim v določene tematike, ko raziskujem pa se ne zadovoljnim z izbiro na prvo žogo. Moja želja je, da dostavim najboljšo vsebino, ki bo v prvi vrsti imela smisel, ki bo v pomoč in dodano vrednost za tistega, ki nanjo naleti. Prav takšna je tudi Milena. Neumorna v svojem raziskovanju najboljših in učinkovitih pristopov za svoje stranke, z zavedanjem, da so dobri rezultati plod najvišjih standardov in vztrajnega dela."

Ana Maria Mitič

"Quantumhealth oaza miru in harmonije v osrčju Ljubljane,
kjer lastnica in terapevtka Dr. Milena Omerzu Pevec s svojo srčnostjo, znanjem in neomajno predanostjo izvaja tretmaje zdravja in lepote telesa in pomaga vsem in vsakomur do dobrega počutja, da začutiš svoje bistvo popolnosti obstoja.

Hvala draga Milena neprecenljive vrednosti je popolnoma vsak tvoj tretma v Quantumhealth "

Iris Verzulak

"Sem dolgoletna obiskovalka Quantum-a in dr. Milena je moja osebna spremljevalka na poti moje celostne preobrazbe. Vedno poskrbi ne samo za moje želje, ampak se dotakne še drugih globin, ki jih sama nisem prepoznala. Ko stopiš v stik z njo, takoj reši problem, ki nastane zaradi nekega vzorca, ki ga nosimo nezavedno s seboj. Lahko rečem, da je Estetika in poglabljanje v človeka v enem."

Olga Jurič

Quantum Health center je prekrasan center tako za različne terapije telesa, kakor tudi pomlajevanja obraza. Nudi ti zasebnost in intimnost. Osebje je strokovno , pa tudi izredno toplo. Ta center obiskujem s hčerko že leta. Tja prideva z namenom laserske epilacije, odideva pa čisto prenovljeni. Ga. Milena mojo hči celo tušira in naredi celotno, terapevtsko masažo, ko deluje tudi energetsko. Anja vedno pravi, da je bilo super.
Resnično bi ta center lahko priporočila najzahtevnejšim strankam!

Maruša Glavan

"Kot profesionalna plesalka, se v tem športu težko izognem pomenu urejenega in lepega zunanjega izgleda. Žal mi je, da sem šele zdaj odkrila Quantum, kjer so mi s strokovnim pristopom omogočili, da bom samozavestnejša in na plesnem parketu še bolj zasijala. Celotno okolje z osebjem vred izzareva posebno energijo, zaradi katere se tja vedno znova z veseljem vračam. Hvala Quantum♥️"

Maša Kastelic

"Mileno poznam že dolga leta. Vseskozi išče sebe in kako pomagati ter svetovati ljudem, ki poiščejo njeno pomoč. Je entuziast v iskanju boljšega fizičnega kot duševnega zdravja posameznika. V Quantum Healthu se je našla in tu lahko pokaže vse svoje znanje, ki ga je pridobila skozi učenje na tem področju. Meni osebno je neizmejno pomagala in mi svetovala v najtežjih trenutkih mojega življenja. Skozi njene terapije in nasvete, sem pričela spoznavati, da je svet okoli mene lep in ne samo negativen in prazen. Terapije te peljejo v spoznavanje samega sebe in vzorcev, ki jih nosiš v sebi. Skozi terapije te popelje v svet, ki ga ne poznaš. Ko spoznaš, da je ima tudi neka, za nekoga brezvezna stvar ali zadeva svoj pomen, so terapije dosegle popolen učinek.
Milena je tudi terapevt na področju estitike in ko se osvobodiš notranjih "sovražnikov" pričneš s preoblikovanjem zunanjosti.
Milenino znanje o holističnih vedah in estetiki je veliko. Želim si , da nas bo lahko skozi svoje dosežke in znanje, še naprej peljala na pot, kako spoznaš samega sebe in nas učila kako moramo ljudje v teh težkih časih postati in ostati ljudje."

Branka Steindl Keček

"Quantum Health....zelo strokovno, profesionalno, odgovorno, predvsem pa vedno predano in s polnim srcem posvečeno...Pravo mesto za dušo in telo...Ambient v katerem se počutiš kot doma: sveže, toplo, čisto, prijetno...Ambient, kjer še stene dišijo....Mesto kjer pozabiš na čas...Prideš "star" in odideš "mlad"....

Slave Stojanović, prof. športe vzgoje in nogometni trener

"Zaupam strokovnemu znanju in izkušnjam.
Mileni lahko rečem še ena mama"

Zak

"Quantum Health center je balzam za telo in dušo. Strokovnost in celovitost, ki ju spremlja človeška toplina, odprtost z neverjetnim čutom s poudarkom na spoštovanju sočloveka, zasebnosti in osebnostnim pristopom."

Alenka Primožič
Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

Kontakt

Quantum Health
Cesta na Brdo 85

t: 070 160 288
e: info@quantumhealth.si

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram