Kvantno - Integrativna medicina

Kvantna medicina ponuja edinstven vpogled v posamezne vzorce, ki Vas vodijo do boljših zdravstvenih rezultatov na vseh nivojih zdravja. Odkrivanje in dekodiranje vzorca je začetek procesa samozdravljenja - odkrijete pot do vsemogočnega vira. Kvantna medicina omogoča raziskovanje celotne osebnosti, vključno z duhom, umom, čustvi in telesom. Deluje s prepoznavanjem in obravnavanjem vzročnih mehanizmov, ki poudarjajo zdravstveno stanje posameznika. Ta pristop predstavlja koreniti odmik od bolj tradicionalnih, konvencionalnih pogledov na naravo zdravega telesa.

 

Vzrok za velik del bolezni je motnja v komunikaciji in izmenjavi informacij med celicami in molekulami, temeljna naloga kvantne medicine pa je vnovična vzpostavitev zdravega sporočanja informacij na elektromagnetni ravni.

Področje Integrativne medicine pokriva kombinacija Vzhodnih tehnik upravljanja energije z Zahodno anatomijo, fiziologijo in Kvantno fiziko.

To je modalnost zdravljenja, kvantno - transformacijska metoda zdravljenja, ki Vam s poučevanjem in izobraževanjem o energiji in dostopu do mojstrstva daje takojšnje rezultate.

To je tehnika, s katero se izobražujete ali pa Vam pomagamo zdraviti in vzdrževati Vašo energijsko in fizično ravnovesje.

Zavedate se, da lahko zdravite in upravljate s svojim umom in telesom s svojim pristopom in energijo. Naučimo Vas, kako zmanjšati vpliv zunanjih dejavnikov na Vas. Da pa poteka transformacija lažje in hitrejše, Vam pomagamo z različnimi subtilnimi terapijami. Osnovni koncept Kvantne Integrativne medicine kot ustvarjalne, ki temelji na polnem potencialu posameznika in njegovi fazi, je poudarek na primarno usmeritev.

Dr. Milenca Omerzu Pevec, DNM, Ph.D Vam demonstrira kvantni preskok, ki se pri posamezniku zgodi v »A-HA« trenutku in ta preskok povzroči neverjetne uspehe na področju Vašega zdravja.

Dr. Milenca Omerzu Pevec, DNM, Ph.D je v konstantnem interaktivnem odnosu z Vami. Kakovost interaktivnih odnosov izboljšuje kakovost in hitrost rafiniranja vzorcev na neboleč način.

Kakovost Vašega življenja se izboljšuje na vseh ravneh, saj doseže stabilnost zlasti na vitalnem delu telesa.

V procesu transformacije razumete pomen prepoznavanja in ozaveščanja o vzroku, zaradi katerega se učinek kaže najprej na vseh višjih ravneh in šele nato na fizični ravni (npr. tudi kot prekomerna teža. Posameznik sprejema npr. hujšanje kot proces in ne kot projekt, pri katerem je njegovo splošno zdravje najpomembnejše. Rezultati so najprej vidni na vitalnem delu telesa, ki reagirajo na fizično telo).

Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

Kontakt

Quantum Health
Cesta na Brdo 85

t: 070 160 288
e: info@quantumhealth.si

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram