NeuroFeed Back & BioFeedBack

Neurofeedback & Biofeedback tehniki Vam pomagata usposobiti in uravnovesiti levo in desno možgansko polovico.

Gre za ravnovesje kognitivnega in divergentnega uma. S to tehniko okrepite svojo pozornost in hkrati brez stresa, popolnoma mirno sledite dogodkom. Um enostavno deluje bolje, bolj aktivno in istočasno mirno.

Tehniki sta močno učinkovita orodja za razvoj uma, zasnovani za lažje premagovanje škodljivih učinkov odziva na »boj ali beg« ob doseganju fizičnega, duševnega in čustvenega ravnovesja. Ta obsežno raziskana tehnologija svetlobe in zvoka ustvarja popolno simetrijo zvočnih frekvenc in sinhronizacijo svetlobe za vpetje in sprostitev binauralnega valovanja. Kombinacija Vas vodi k popolnemu ravnotežju sinhronizacije možganov v levem / desnem delu in sproščenih aktivnosti možganskega valovanja. Z drugimi besedami, tehnika proizvede sprostitveni odziv in telesu daje natanko tisto, kar potrebuje, da se vrne v ravnovesje in obrne učinek stresa na telo. Istočasno usmerja Vaš um v stanje razrešitve negativnega razmišljanja in tako lažje in hitreje dosežete življenjske cilje!

Tehnika združuje več tehnologij in ustvarja mešanico svetlobe, zvoka in besed, ki vpliva na sprostitev uma, ponovni zagon in krepitev možganov.

Svetlobni impulzi »trenirajo« možgane, da ustvarijo zdravo ravnovesje aktivnosti možganskih valov, posledično pa Vas preusmerijo v miselno moč s pravilno naravnano miselnostjo, konstruktivno in pozitivno. Vgrajeni so biti in toni, ki posnemajo sproščene možganske valove, ki vodijo možgane do izjemne ravni osredotočenosti in zmogljivosti, za katero bi sicer potrebovali več let prakse. Laserska Aurikuloterapija pa deluje na znane sprožilne točke v ušesih, ki neposredno uravnotežijo telesne organe in sistem v telesu.

Ti se običajno aktivirajo z akupunkturnimi iglami, vendar je znano, da imajo frekvence svetlobe enak učinek. Laserski žarki so nastavljeni na optimalni frekvenci za zagotavljanje vzvišenega občutka spokojnosti in ravnotežja ... vse brez igel! 10-CIKLIČNA HOLOGRAFSKA GLASBA pa je zasnovana tako, da ustvari popolno 360-stopinjsko izkušnjo, ki um popolnoma razbremeni in misli zamenja s popolnim mirom ali s pomirjujočimi, lepimi mislimi in slikami.

NeurofeedBack & BiofeedBack tehnologiji Vam v tesni interakciji z Dr. Milenco Omerzu Pevec, DNM, Ph.D, pomagata, da boste postali uspešen kreator svojega življenja, lažje se boste znali osredotočiti na vse, kar si želite in predvsem ostali mirni in zdravi. Brez napora.

Prijavite se za posvet

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram