Laserska epilacija – trajno odstranjevanje poraščenosti

TRETMAJI SE OPRAVLJAJO SKOZI VSE LETO, TUDI V POLETNIH MESECIH IN NA PORJAVELI KOŽI.

Pain-free, hair-free TM je posebno zasnovan postopek za lasersko odstranjevanje poraščenosti. S tem postopkom hitreje in udobneje zagotovimo popolno odstranitev nadležnih dlak.

Tehnologija SHR IN-MOTION zagotavlja odstranjevanje poraščenosti  tudi na najbolj občutljivih predelih telesa (npr.: brazil bikini pri ženskah in moških), brez kakršnih koli  neprijetnosti. Nenehno gibanje laserskega modula in močno kontaktno hlajenje z uporabo različnih tehnik,  zagotavlja natančno prilagajanje vsakemu poraščenemu predelu in s tem maksimalen učinek epilacije.

Prijetneje kot kadarkoli prej

Postopek odstranjevanja neželene poraščenosti  je primeren za vse tipe kože (I-VI). Tretma se lahko izvaja tudi na porjaveli koži. Po tretmaju lahko takoj opravljate vsakdanje aktivnosti.

Rezultati so vidni že po prvem posegu,  za trajne in učinkovite rezultate je potrebno od 6 do 15 posegov (odvisno od stanja poraščenosti, tipa dlačice, strukture dlačice in področja posega).

Priporočamo brezplačni in neobvezujoč posvet in pregled.

NIČ VEČ BRITJA, VOSKANJA, PULJENJA IN OSTALIH  BOLEČIH TEHNIK.

Prej
Potem

Tehnologija “IN-MOTION”

Pain-Free, Hair-Free TM je patentiran postopek za lasersko odstranjevanje poraščenosti, ki se lahko izvaja le z lasersko SHR tehnologijo.

Laser postopoma segreva dlačne mešičke do trenutka, ko le – ti nimajo več možnosti prehranjevanja oziroma so podhranjeni. Dlačni mešički odmrejo. Nadgradnja sistema omogoča še natančnejšo prilagoditev programa glede na tip, strukturo in barvo dlake ter kože. Kontaktno hlajenje laserskega modula konstantno skrbi za ustrezno površinsko hlajenje kože.

Varno in učinkovito

Lasersko odstranjevanje dlak je v medicinsko – estetski industriji ena najbolj priznanih, poznanih in raziskanih uporab laserja. Zahvaljujoč Pain- Free, Hair-Free TM postopku na tisoče zadovoljnih strank po celem svetu uživa življenje brez napornih in nezaželenih dlačic. To tehnologijo uporabljamo že od leta 2011 in skupaj z  vrsto  dermatologov in drugih specialistov na zahtevnem svetovnem trgu pacientom omogočamo lagodnost z izjemnimi rezultati.

 

Epilacija – lasersko odstranjevanje poraščenosti – hitro in brez bolečin

Pain-Free, Hair-Free TM odstranjevanje neželene poraščenosti je:

 • Praktično neboleče in ne zahteva nobenih medicinskih ali kakršnihkoli drugih priprav tkiva
 • Varno: klinično preizkušeno in v večletni uporabi v medicinskih ustanovah v ZDA
 • Trajno: jamstvo trajnega učinka odstranitve
 • Hitro: tretmaji so običajno krajši od 60 min (odvisno od predelov posega )
 • Brez okrevanja: takoj se lahko vrnete k opravljanju običajnih dejavnosti, tudi poleti kljub soncu
 • Učinkovito: za vse tipe kože, vključno s porjavelo kožo in za vse barve dlačic (razen rdečih dlačic )
 • Primerno za vse predela telesa – vključno z občutljivejšimi predeli, kot so: obraz, vrat in ustje bikinija (ženski in moški bikini)
 • Vse navedbe so potrjene tudi s strani zdravnikov in dermatologov
 • Primerno tako za ženske, kot tudi za moške

Trajno odstranite neželeno poraščenost in pozabite na boleče voskanje in vsakodnevno britje z vraščenimi dlakami.  Ali ste vedeli, da povprečna ženska v življenju odstrani dlačice od 10.000 do 15.000-krat? Pogosto prihaja do raznih vnetij, vraščenih dlak, pojavlja se pigmentacija in brazgotine. Problem nikoli ni rešen. Rešitev je laserska trajna odstranitev dlak.

 

Laserska tehnologija

Največja revolucija za lasersko odstranjevanje poraščenosti - dlak (epilacija) je SHR IN-Motion tehnologija, ki je na trg vstopila leta 2011. Do takrat je laser tretirano površino lahko prečkal samo 1x, medtem ko SHR IN-Motion tehnologija omogoča veliko več prehodov. Rezultat je bolj natančno in temeljito odstranjevanje poraščenosti. Številne klinične študije in znanstveni članki so dakaz, da je SHR IN-Motion  tehnologija najučinkovitejši način za trajno odstranitev poraščenosti – dlak.

Prednosti laserskega sistema, ki ga uporabljamo pred drugimi?

 • Laser redno vzdržujemo in nadgrajujemo.
 • Tretmaje izvaja strokovno usposobljeno osebje.
 • Tretmaji so opravljeni hitro in do 50 % krajši čas zaradi večje laserske površine.
 • Tretmaje opravljamo na večih predelih ob enem obisku.
 • Uporabljamo diodni laser.
 • Laserski snop zajame večjo površino in z večjo optično energijo prodre globlje v kožo in uničuje najgloblje korenine dlačic.
 • Tehnologija SHR IN-Motion omogoča, da lahko izvajamo tretmaje skozi vse leto, tudi v poletnih mesecih, za vse tipe kože, tudi za temno kožo in temnopolte osebe. Po tretmaju se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom.
 • Zaradi neprestanega nadgrajevanja tehnologije, tretmaji za kar najboljše rezultate in varnejše tretmaje povsem individualno prilagodi.
 • Vgrajeni so parametri za vsak tip kože.
 • Tehnologija SHR IN-Motion omogoča najbolj napredno hlajenje, zato so tretmaji neboleči in izjemno varni.
 • Je najbolj celovita rešitev za vse vrste dlak, tudi (v izjemnih primerih) za sive dlačice. Bele dlačice oz. puh se ne tretirajo, saj ne absorbirajo laserske svetlobe. Enako je pri ostalih laserskih sistemih.
 • Rezultat je najhitreje dosežen pri temnih dlačicah.
 • Brez okrevanja po tretmaju.
 • Omogoča popolno odstranitev dlačic.
 • Zagotavlja nižje število tretmajev.
 • Lasersko odstranjevanje dlak z SHR IN-Motion tehnologijo odpravlja skrbi z vraščenimi dlakami.

Zdravljenje poteka na manjših kvadrantih, da se energija enakomerno porazdeli po celotnem predelu za najboljši rezultat, kar zagotavlja, da se tretiran predel opravi v popolnosti.

SHR IN-Motion tehnologija

SHR IN-Motion tehnologija je doslej največja revolucija za trajno lasersko odstranjevanje poraščenosti - dlak, od kar se laserji uporabljajo v ta namen. Postopek je poseben v tem, da 10-12 krat prečka dlako, medtem ko vsi drugi laserji prehajajo le enkrat. SHR IN-Motion s tem postopkom temeljito odstrani dlake. Korenina dlake se segreje le na 42 °C, medtem ko jo drugi laserji segrejejo tudi na 65 °C, kar pogosto vodi do zapletov. Tretiranje je podobno topli masaži, kjer se koža postopoma segreva in s številnimi prehodi absorbira večjo količino energije, kar kvalietno uničuje koren dlake. Ker je segrevanje enakomerno, je rezultat prijeten tretma in brez skrbi za bolečino in nelagodje. Cilj SHR IN-Motion tehnologije je, da se na manjših kvadratih absorbira več energije, kar zagotavlja najboljše rezultate.

Koliko zdravljenj je potrebnih in kolikšen je presledek med tretmaji?

Za telo je v povprečju potrebnih približno 8 – 15  tretmajev (odvisno od strukture in tipa dlačice in predela tretiranja), za obraz pa povprečno 15 tretmajev. Med prvimi tremi tretmaji se terapija izvaja na mesec dni, nato pa se postopoma podaljšuje na 2 – 3 mesece, odvisno od vsakega posameznika. Hormonske motnje lahko nekoliko povečajo število tretmajev. Ob zaključku tretiranj se priporočajo vzdrževalni tretmaji 1-2x na leto. Večini strank priporočamo nakup paketa 15-ih obiskov. Na paketno ceno prejmete tudi garancijo zanesljivega učinka, ki vsebuje dodatnih 5 obiskov.

Kaj izbrati: laser ali IPL napravo?

IPL – kratica za intenzivno pulzno svetlobo – Intense Pulsed Light.

LASER – kratica za ojačevanje svetlobe s spodbujanim sevanjem valovanja – Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.

IPL in laserji delujejo na podobnem principu, tako imenovani absorbciji optične energije, ampak IPL svetloba nima enakih lastnosti kot laserski žarki. Imajo drugačno valovno dolžino in smer gibanja. IPL svetloba je bolj razpršena, zato ima manjšo moč delovanja. IPL naprave, ki so za domačo uporabo ali se uporabljajo v kozmetičnih salonih, imajo majhno energijo in so večinoma manj učinkovite. Laserski žarki so vsi usmerjeni v en sveženj, imajo isto smer gibanja in iste valovne dolžine. Zato ima naš laser večjo moč in posledično boljši rezultat. Pri laserju so žarki močnejši in prodrejo globlje v kožo. Zato je lasersko odstranjevanje dlačic tudi hitrejše.

V čem se razlikujemo v primerjavi z drugimi?

 • Skrb za vsakega posameznika, strokovnost, profesionalnost, lojalnost, etično - moralna usmerjenost – vrednote, ki so pri nas na prvem mestu.
 • Laser redno vzdržujemo in nadgrajujemo z najnovejšimi izsledki
 • S sistemom se rokujejo zgolj strokovno usposobljene osebe
 • Izkušnje, znanje, strokovna usposobljenost in kontinuirane dodatne študije ter študij osebja na področju medicine in kvantne medicine do-prinašajo k tisočerim zadovoljnim klientom.
 • Pred začetkom tretiranja vam nudimo brezplačni pregled in posvet, pri čemer vam terapevt podrobneje predstavi terapijo in odgovori na vsa vaša vprašanja.

Nenehno nadgrajujemo in razvijamo svoje strokovno znanje in uporabo najnovejših sistemov.

Rezervacija za osebno obravnavo

Najboljši način, da se prepričate, katera izmed terapij je najprimernejša za Vaše potrebe po oblikovanju telesa, je, da se naročite na posvet pri strokovnem osebju. Med posvetovanjem lahko ocenimo področja, ki bi jih želeli oblikovati, medtem ko upoštevamo Vaše cilje in Vaše življenjske navade. To nam omogoča, da pravilno ocenimo primernost terapij za vsako področje telesa, hkrati pa nam omogočite, da Vam pripravimo načrt celostne obravnave oblikovanja telesa in s tem najboljše rezultate.

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram