Kreativnost in HealthCare Management

Kvantna integrativna medicina kot ustvarjalna, temelji na Vašem polnem potencialu in na Vaše faze zavedanja. V Integrativni medicini se uporablja načela kvantne fizike. Vodim Vas v prepoznavanje Vašega Zavestnega uma, ki predstavlja Vašo identiteto, v zaznavanje znakov in virov Vašega polnega potenciala.

Kreativnost deluje najbolje, ko se ustvari posamezno »ozdravitev«, medtem ko  kvantni zdravnik izbere posamezne možnosti zdravljenja. Vsi pozitivni rezultati kreativnega procesa in zdravljenja imajo skupno značilnost, in sicer uporabo terapij na najbolj subtilnih nivojih. Subtilne terapije so dokaz njihove učinkovitosti.

Prejmite orodja, rešitve in načela, da se naučite biti bolj kreativni in tako postanete uspešni na osebnem kot tudi poslovnem področju. Podjetje in zaposleni lahko izbirajo med individualnimi treningi in terapijami, lahko pa pridobijo kreativna orodja tudi skozi izobraževalni program.

Prijavite se za posvet

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram