Pomlajevanje obraza

S pomočjo ultrazvoka se odpravijo  maščobni mešički na obrazu ter vratne nabrekline – podbradek.

Dva ultrazvočna postopka ciljno delujeta na maščobno (adipozno) tkivo.

Prvi postopek: vroči način delovanja

Uporablja kompresijske valove, s katerimi predhodno segreje ciljne predele. S tem se izboljša in poveča učinkovitost drugega dela postopka.

Drugi postopek: hladni način delovanja

Uporablja  strižne valove, s katerimi se selektivno zmanjša vsebina v  maščobnih celicah in maščobno (adipozno) tkivo z minimalnim učinkom na okoliške celice.

Pomlajevanje obraza – Bipolarna Radiofrekvenca

Terapija z radiofrekvenco učvrsti in napne kožo ter pospeši nastajanje lastnega kolagena. Poškodovana kolagenska vlakna se obnovijo. Limfna drenaža poskrbi za varno in učinkovito drenažo nasičenih strupenih snovi iz telesa.

Dodana vrednost

Tehnologija je klinično preizkušena s pomočjo vodilnih doktorjev sveta.  Klinični rezultati so dokazano vidni in merljivi.

Dodatne ugodnosti tretmaja

 • brez okrevanja, priprav in bolečin
 • inovativna nova tehnologija zlatega standarda
 • sistem za izboljšanje obraznih linij in silhuete zdravi več področij z maksimalno učinkovitostjo in visoko varnostjo

Klinična študija

Tretma zagotavlja najbolj učinkovito alternativo kirurškim estetskim operacijam, saj ponuja neinvaziven postopek, s katerim izboljšamo napetost in tonus kože, učvrstimo kožo na predelu čeljusti in vratni predel – popolnoma brez bolečin.

Prej in potem
Prej in potem

Rezervacija za osebno obravnavo

Najboljši način, da se prepričate, katera izmed terapij je najprimernejša za Vaše potrebe po oblikovanju telesa, je, da se naročite na posvet pri strokovnem osebju. Med posvetovanjem lahko ocenimo področja, ki bi jih želeli oblikovati, medtem ko upoštevamo Vaše cilje in Vaše življenjske navade. To nam omogoča, da pravilno ocenimo primernost terapij za vsako področje telesa, hkrati pa nam omogočite, da Vam pripravimo načrt celostne obravnave oblikovanja telesa in s tem najboljše rezultate.

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram