EMBipolar Sculpt Neo

EmBipolar Sculpt Neo  je edino neinvazivno zdravljenje, ki ga je odobrila FDA in je certificirano za toniranje mišic in izgorevanje maščob. Če iščete hiter in enostaven način za oblikovanje telesa in odkriti čarobnost svoje Silhuete, Vam EmBipolar Sculpt Neo s samo štirimi tedenskimi terapijami to omogoči.

 

Kaj je EMSculpt?

EMSculpt je nekirurško zdravljenje, ki ga je odobrila FDA in ki gradi mišično maso med izgorevanjem skozi maščobne celice. To stori z oddajanjem visokointenzivnih elektromagnetnih impulzov (HIFEM) mišicam, zaradi česar se krčijo. Mišice se zategnejo, napnejo in okrepijo na enak način kot pri 20.000 trebušnjakih ali počepih. Globoke supramaksimalne kontrakcije prav tako preoblikujejo notranjo strukturo ciljnih mišic in hkrati zmanjšajo maščobne celice. Rezultat je izklesan in napet videz brez potrebe po liposukciji ali drugem medicinskem posegu.

KAKO DELUJE EMSculpt?

Tehnologija Emsculpt v 20 minutah zagotovi približno 20.000 trebušnjakov z distribucijo visoko magnetno usmerjenega elektromagnetnega polja (HIFEM®), pridobljenega iz tehnologije MRI, za spodbujanje mišic na predelih, kot so trebuh in zadnjica telesa.

To transformacijsko nekirurško oblikovanje telesa je v številnih kliničnih študijah pokazalo sposobnost vpliva na  mišice in maščobo. Emsculpt v kratkem času neinvazivno prinese optimalno energijo in okrepi, učvrsti in okrepi območje tretiranja.

EMBipolar Sculpt Neo  

Najnovejša naprava, ki združuje dva postopka  za oblikovanje  telesa hkrati.

EMBipolar Sculpt Neo  je prvi nekirurški aparat, ki združuje dva postopka oblikovanja telesa - odstranjevanje maščobe in toniranje mišic - v eni sami ne-kirurški terapiji, ki traja približno 30 minut. Terapija temelji na isti tehnologiji kot pri prvotnemu aparatu EMSculpt, ki je prvotno postal najbolj priljubljen in znan za izredno močno toniranje  mišic, z EMBipolar Sculpt Neo pa po zaslugi radiofrekvenčnega modula dosežemo trajno obliko izgubo maščobe . »Emsculpt z elektromagnetno energijo spodbuja visokofrekvenčne in intenzivne mišične kontrakcije na živčnem korenu," pravi dr. Paul Jarrod Frank, znan kozmetični dermatolog iz New Yorka.

Globoka stimulacija omogoča zdravljenju, da "izzove krčenje in razvoj mišic na način, ki s prostovoljno vadbo ni mogoč. Samo ena terapija sproži približno 20.000 kontrakcij/krčenja mišic.

Kakšna je razlika med EMSculpt in EMBipolar SculptNeo

Razlika med EmBipolar Sculpt Neo in predhodnikom je uvedba radiofrekvenčnega segrevanja, katerega namen je spodbuditi zmanjšanje maščobe. Radiofrekvenca je v bistvu le zelo dovršena oblika električne energije, ki ustvarja segrevanje tkiv v nepravilnem stanju. Ko segrejemo tkivo, določen odstotek maščobnih celic postane odpadek, istočasno krčenje mišic pa maščobo pokuri kot gorivo.

Z uporabo patentirane elektrode, ki je ni v nobeni drugi napravi za oblikovanje telesa, torej združuje radiofrekvenčno toplotno energijo s sistemom HIFEM. Ta dodana Bipolarna RF toplota poveča dotok krvi v mišice, tako da se močneje in hitreje krčijo. Prav tako segreje plasti maščobe na raven, zaradi katere se fizično razgradijo. Poškodovane maščobne celice nato telo presnovi na naraven način, kar vodi do trajnega odstranjevanja maščob. Ta postopek posnema učinke drugih postopkov oblikovanja telesa, kot je zamrzovanje maščob, ki uničuje maščobo na podoben temperaturno nadzorovan način, vendar brez koristi pri gradnji mišic.

Zaradi tega je EMBipoar Sculpt Neo nekoliko izstopajoč v svetu za oblikovanje telesa. V enem 30-minutnem treningu mišice krči do 24.000 krat. Prav tako vsebuje večje izgube maščobe in udarce za izgradnjo mišic, tako da po treh mesecih po zdravljenju izgoreva 30% maščobe in poveča mišično maso za 25%.  

EMBipolar Sculpt Neo Vam torej nudi še večje izgorevanje maščob in še večjo izgradnjo mišic. Je tretma nove generacije in uporablja enako elektromagnetno energijo kot standardna naprava EMSculpt z razliko, da je dodan radiofrekvenčni modul, ki dovaja RF energijo. Ta dobesedno izgoreva zaloge maščobe s toplotno energijo. S to edinstveno kombinacijo lahko dosežete intenzivnejše rezultate pri gradnji mišic in zmanjšanju maščobe, ki prav tako gradi mišice z 19% zmanjšanjem maščobe in 16% povečanjem mišične mase na predelih trebuha in zadnjice. To je popolnoma ne-kirurško z prihranjenim časom in denarjem.

Odvečne maščobne celice se uničijo in sčasoma izločijo po naravnih procesih Vašega telesa. Proces traja približno še mesec dni po terapiji,  optimalni rezultati pa se potencialno pojavljajo v približno treh mesecih.

Mišice:

Klasični EMSculpt poveča mišično maso za 16%, medtem ko EMBipolar Sculpt poveča mišično maso za 25%.

Telesna maščoba:

Klasični EMSculpt pomaga doseči 19-odstotno izgubo maščobe s 96-odstotno povprečno stopnjo zadovoljstva uporabnikov. EMBipolar Sculpt pomaga pri nadaljnji izgubi maščobe pri uporabnikih z več maščobe, ki jih je treba odstraniti, tako da po 3 mesecih zdravljenja ustvari 35% zmanjšanje maščobe. EMBipolar Sculpt Neo uporablja elaktromagnetno energijo za spodbujanje intenzivnega krčenja mišic na obdelanih predelih. Ta postopek poveča mišično moč, volumen in definicijo, z 25-odstotno rastjo mišic in 15-odstotnim izboljšanjem diastaze recti (ločene trebušne mišice) Po zdravljenju z EmBipolar Sculpt Neo so mišice trebuha, zadnjice, tricepsa, bicepsa, stegen bolj izrazite.

Izgorevanje trebušne maščobe

Z razliko od prvotnega postopka z EmSculpt, ima EmBipolar Sculpt Neo dodan RF postopek za izgorevanje trebušne maščobe in oblikovanje telesa. To Vam zagotavlja dvakratno oblikovanje trebuha v enakem času in za enake stroške. Trebušna maščoba se sčasoma naravno razgradi, s približno 30-odstotnim zmanjšanjem podkožne maščobe in 15-odstotnim zmanjšanjem visceralne maščobe, kar se pokuri v mišicah, medtem, ko se maščoba topi.

Napeta Koža:

Medtem ko je oblikovanje telesa glavni cilj obeh tretmajev, oba ponujata tudi nekatere prednosti zategovanja kože z zmanjšanjem povešenih maščobnih žepov in krepitvijo mišičnega tonusa.

Energija radiofrekvence v EmBipolar Sculpt Neo dovaja toploto v globoko plast dermisa na trebuhu, zadnjici in nogah (terapije so ločene ), kar spodbuja proces tvorbe novega kolagena in zateguje kožo na želenem predelu. Tako lahko dosežete bolj čvrsto in zategnjeno kožo.

Zagotovite si hitre in natančne rezultate

Klienti po terapiji z EMBipolar Sculpt Neo pogosto opazijo takojšnje neposredne rezultate. Končni rezultati se običajno pojavijo v dveh ali štirih tednih po zadnjem tretmaju, kar je hitreje kot samo vpliv prehrane na telo in intenzivna vadba.  Ta postopek zagotavlja tudi bolj ciljno usmerjene rezultate kot dieta in vadba, kar omogoča natančnejše rezultate.

KAKO DELUJE

Tehnologija Emsculpt v 30 minutah zagotovi približno 24.000 trebušnjakov z distribucijo visoko magnetno usmerjenega elektromagnetnega polja (HIFEM®), pridobljenega iz tehnologije MRI, za spodbujanje mišic na predelih, kot so trebuh in zadnjica telesa.

To transformacijsko nehirurško oblikovanje telesa je v številnih kliničnih študijah pokazalo sposobnost vpliva na OBE mišice in maščobo. Emsculpt v kratkem času neinvazivno prinese optimalno energijo in okrepi, učvrsti in učvrsti območje zdravljenja.

Kakšne rezultate lahko pričakujete?

Sposobnost zmanjšanja maščobe z EMBipolar Sculpt Neo presega zmogljivosti drugih priljubljenih tehnologij za oblikovanje telesa, kot je kriolipoliza, ki maščobe zmanjša le za približno 22,4 odstotka. To pomeni, da terapija z EmBipolar Sculpt Neo s svojo sposobnostjo doseganja rezultatov pri večini telesnih struktur doprinese k večjemu prihranku denarja in časa, ki bi ga porabili za druge priljubljene terapije.

Na katerih področjih telesa lahko uporabimo terapijo z EMBipolar Sculpt Neo?

Zmanjševanje maščobe in gradnjo mišic lahko uporabite na 5 različnih področjih telesa:

Trebuh – povečajte mišični tonus in zmanjšajte maščobne obloge . Z minimalnim naporom napravite 20.000 trebušnjakov v 20-ih minutah.  

Zadnjica - z minimalnim naporom pridobite dvignjeno in izklesano zadnjico

Roke - povečajte velikost tricepsa in bicepsa, medtem ko se spopadate z maščobo na nadlakti

Noge - zmanjšajte obseg stegen, jahalnih vreč in se znebite celulita. Povečajte mišični tonus

Dodatni bonusi

 • preprečevanje in zdravljenje celulita, za katerega je zdravstveno dokazano, da ga uvrščamo v vedno bolj pogoste bolezni
 • odpravljanje težav s prekomerno telesno težo in s tem povezanih lepotnih in zdravstvenih težav 
 • zmanjšanje maščobnih zalog
 • hitrejše preoblikovanje telesa

Po samo 4 tretmajih dobite vidne rezultate zmanjšanja maščobe in povečanega mišičnega tonusa.

Kdo je primeren za terapijo z EMBipolar Sculpt Neo?

Ker se je EMBipolar Sculpt Neo uveljavil kot vodilni v industriji na področju kombiniranega zmanjšanja maščobe in tonifikacije mišic, je idealen za vse, ki želijo z največjo učinkovitostjo opredeliti svoje predele telesa, odpraviti odvečno maščobo, ki jo mišice takoj pokurijo kot lastno gorivo s krčenjem.  Njegova napredna sposobnost izgorevanja maščob je idealna izbira za vse z malo več maščobe.

 

Kdo je bolj primeren za terapijo z EMBipolar Sculpt Neo?

Čeprav EMBipolar Sculpt Neo večini prinaša večje koristi pri odstranjevanju maščobe, je klasični  EM Sculpt boljši način zdravljenja, če imate manjše potrebe po zmanjšanju maščobe in večje pri gradni mišic. Klienti, ki imajo na primer odvečno maščobo na »ljubezenskih ročkah«  ali na primer tanko plast maščobe, ki jih ovira, bi bili veliko primernejši za standardno zdravljenje z EM Sculptom. Če redno telovadite, vendar želite bolj izklesano postavo in bolj definirano silhueto telesa, potem je klasični EMSculpt bolj primeren za vaše potrebe.

Rezervacija za osebno obravnavo


Najboljši način, da se prepričate, katera izmed terapij je najprimernejša za Vaše potrebe po oblikovanju telesa, je, da se naročite na posvet pri strokovnem osebju. Med posvetovanjem lahko ocenimo področja, ki bi jih želeli oblikovati, medtem ko upoštevamo Vaše cilje in Vaše življenjske navade. To nam omogoča, da pravilno ocenimo primernost terapij za vsako področje telesa, hkrati pa nam omogočite, da Vam pripravimo načrt celostne obravnave oblikovanja telesa in s tem najboljše rezultate.

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram