O meni

Doktorirala sem na univerzi Quantum z doktorsko disertacijo z naslovom “Quantum Medicine Offers a Solution to Reduce Obisity through LifeStyle Changes”.

Medtem, ko nadaljujem z raziskavami na področju vplivov vzorcev na debelost in drugih fizičnih in mentalnih bolezni , vodim tudi svoj Holistični Center, ki je srčika celostnega zdravja. Že od malih nog sem vedela, da bo prišel ta trenutek. Svet je pripravljen na kvantni preskok in se mora prebuditi ter spoznati resnico, da je vsak posameznik tako zelo poseben in bistveno močnejši, kot si morda predstavlja.

Kako doseči optimalno zdravje in dobro počutje, posameznik z roko v roko spoznava skozi raziskovanje celosti samega sebe, dekodiranja in sprostitve starih vzorcev ter Epigenetike.

Doktorska disertacija dokazuje, kako debelost in prevelika telesna teža vodita do mnogih zdravstvenih težav, predvsem do srčno – žilnih in drugih kroničnih obolenj.

Kadar se izključijo genetski faktorji in druga morebitna spremljajoča kronična obolenja, so glavni krivec vzorci in prepričanja posameznika. Prav tako dokazuje, da hitre diete ne učinkujejo, obratno, imajo destruktiven vpliv na psihološko in fizično zdravje posameznika.

S svojo prakso sem v sodelovanju z uradno medicino v pomoč pri odkrivanju in razreševanju vzorcev za nastanek psiholoških, mentalnih, čustvenih in fizičnih stanj posameznika, kot tudi v pomoč posamezniku, kako doseči optimalno zdravje in dobro počutje.

Moje dolgoletne izkušnje:

Estetika:

Laserska Tehnologija – zdravljenje motenj poraščenosti – odstranjevanja dlak, Ultrazvočna Tehnologija za lokalizirano odpravljanje maščobe in hujšanje, Radiofrekvenčna Tehnologija za izboljšanje tonusa in napetosti kože na telesu in obrazu, pomlajevanje obraza, izboljšanja limfatičnega obtoka ter mikrocirkulacije, HIFEM tehnologija, Elektro Mišično Stimulacijska tehnologija za izredno učinkovito in hitro oblikovanje telesa in ohranjanje vitalnosti.

Najboljše naravne tehnike in rešitve, prilagojene posamezniku glede na njegovo vitalno-mentalno-zdravstveno stanje, njegovo prepričanje in pričakovanjem, kreiram individualno z upoštevanjem trenutnega zdravstvenega stanja posameznika in njegovih vsakodnevnih obveznosti.

Kvantno – Inegrativna medicina:

Neurofeedback, BioFeedback, Aurikuloterapija, Intuitivno prehranjevanje, Kreacija Celostne Preobrazbe, Kvantna Psihologija, Stress Management, Pain Management

Velike uspehe in pozitivne odzive na terapije je zaslediti pri stanjih:

Kroničnih bolečin
Zdravja telesa
Zdravja duha
Spolne energije
Duševnih bolezni
… in še vse ostalo

Prijavite se za posvet

  Področje svetovanja in usmerjanja vodstvenih kadrov k pravemu človeškemu viru in življenjskim vrednotam je moja stalnica, kot tudi ostalih posameznikov skozi Kvantno – Kreativne Procese in Epigenetiko upoštevajoč stanje posameznika.

  Quantum Health je varen prostor, v katerem sem združila Kvantno – Integrativno Medicino in Orientalsko Zdravstveno Modrost (Ayurveda, TCM)

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram