Frekvenčna terapija

Frekvenčna terapija je desetletja znana in zgodovinsko dokazana metoda elektronske terapije, tudi pri zatiranju virusov, bakterij in drugih parazitov človeškega telesa, ki jo je uvedla dr. Hulda Clark na podlagi svojih predhodnikov, ki so bili izjemni zdravniki -  Dr. Royal Rife, ki je pozdravil vse bolezni (vključno z neozdravljivimi) in Nikole Tesle, ki je vedel vse o bioloških in tehnoloških potekih.

Protivnetna in protimikrobna terapija z resonančnimi impulzi zagotavlja energijo in ščiti pred boleznimi. Generator frekvenc s prenosom nizkonapetostnih bio-električnih impulzov, ki potujejo po telesu v obliki nežnih vibracij, zavira parazite vseh vrst v telesu, pa tudi bakterije, plesni, glive in druge žive parazite v človeškem telesu. Paraziti so lahko vzrok za številne tegobe in motnje. Vsak človek je gostitelj številnih zajedavcev v vseh svojih razvojnih fazah. (Regehr Clark, 1995) V telo jih vabijo zakisana mesta, težke kovine, topila in druge kemikalije, aditivi, konzervansi in druge strupene snovi, ki jih v telo vnesejo zrak, voda, hrana in številni vidiki sodobnega življenja. Virusi, bakterije, plesni in drugi zajedavci (paraziti), ki jih naseljuje telo, ne prenašajo nizkonapetostnega neposrednega toka njihovega frekvenčnega območja.

 

Frekvenčna terapija je odločna podporna terapija pri zaviranju bakterij, virusov n parazitov kot: - #bakterije (#salmonela, »E.coli in na tisoče drugih); - #virusi (#herpes, #prehlad, #gripa itd.); - #Candida; - #črvi (Trichinella, Ascaris itd.); - #pršice (Sarcoptes); - enocelični primati (#Trichomonas, #Giardia, #antamoeb itd.) in metle (#Fasciolopsis itd.). (Regehr Clark, 1995) Paraziti zastrupijo celice s hrano in jih zastrupijo s svojimi škodljivimi izločki. Posledice so lahko bolezenska stanja, saj delo zajedavcev zmanjša imunsko odpornost posameznika, njegovo vitalno energijo, poveča utrujenost in zakisanost telesa.

To prepoznajo tudi nekateri zdravniki uradne medicine, ki uporabljajo frekvenčne terapije dr. Clark in kažejo izboljšanje pri:

- #depresiji in živčnih boleznih;

- »migrene in utrujenost;

- #Astma, #gripa, #prehlad;

- #bolezni ledvic, #želodca in #črevesja;

- #bolezni jeter in žolča, vključno s hepatitisom;

- #salmonela, #kandidiaza, E. Coli, trihinaza;

- »Parkinsonova bolezen in #multipla skleroza;

- #alergije;

- #diabetes;

- »revmatizem, bolečine in #vnetja sklepov;

 - #pri številnih akutnih in kroničnih boleznih;

- # ADD / ADHD

- #Težave z Asimilacijo, Eliminacijo, Oxidacijo, Regeneracijo in Imuniteto v bioloških procesih

 

Prijavite se za posvet

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram