Integrativni Wellness

Welness je več, kot le pravilno prehranjevanje in vadba; ne pomeni, da si rečemo »v redu sem«.

Da se počutimo dobro pomeni, da se počutimo celovito, lahkotno, uravnoteženo, živahno in predvsem, da smo živi v pravem pomenu besede. Smo ŽIVA BITJA. Sledi mnogo dejavnikov, ki nas lahko odvrnejo od polnosti, vendar pa je v vsakem trenutku tudi neskončno notranjih, zelo subtilnih čutov, ki nas vodijo, da se počutimo opolnomočene na našem potovanju k celostnemu zdravju. Ključni element, ki ga vedno poudarim svojim klientom je, da so venomer pozorni na sočloveka, živali, rastline, skupnost, so solidarni, na notranjega duha, svoje čustveno zdravje, skrb za lepe odnose in razmerja, prehranjevanje, gibanje, svoj namen, miselnost in mirnost. Za to potrebujemo mir in vztrajnost. S temi elementi imamo lahko dramatičen vpliv na naše trenutno zdravje in zdravje v prihodnosti.

Program Vam omogoča, da postanete odličen sam svoj wellness vodja, ali vodja, ki motivira in podpira svoje zaposlene, slednji pa Vaše stranke. Strankam tako omogočijo pozitivne, preventivne welness storitve z integracijo Kvantnega znanja, kar Vam omogoča ekstremen odmik in dopolnitev prakse od klasične ponudbe.

Najbolj iskani in najbolj priljubljeni programi so:

Program Five Pillars

"Five Pillars" zdravja je zasnovan za oskrbo in načrtovanje izboljšanja ključnih stebrov Vašega zdravja: Bliss, Supra Mental, Mental, Vital in Physical - in njihove interakcije. Doktor Integrativne medicine lahko v interakciji z uradno medicino in umetniško tehnologijo ter dolgoletnimi izkušnjami na področju preventivnega zdravja, s Holističnim pristopom združi vrsto testiranj in ocen, ki predstavljajo trenutno zdravje posameznika in skupaj z njim načrtujejo proces preobrazbe in  zdravje v prihodnosti.

Celostni  Detox

Integrativno usmerjena, prilagojena prehrana in zdravilne terapije, usmerjene v rezultate. Ti postopki kot osnovo zagotavljajo kakovost, pozornost in podporo posamezniku. Namen ni samo razstrupljanje fizičnega telesa, temveč tudi razstrupljanje misli in duha. 

Vključena je tudi Intoleranca na živila ( po potrebi ). Klinični in znanstveni pristop k razstrupljanju je uravnotežen z razstrupljevalnimi in razbremenitvenimi masažnimi tehnikami, Unipolarno radiofrekvenčno energijo in ostalimi subtilnimi terapijami.

Ponovno uravnoteženje (rebalancing retreat)

Razumemo,  kako stresno in obremenjeno je lahko Vaše življenje, zato Vam zagotavljamo tisto, kar je potrebno za vrnitev bolj uravnoteženega in sproščenega življenjskega sloga. S kombinacijo integrativne oskrbe in v povezavi z uradno medicino specializiranega zdravljenja, tako lahko uspemo skupaj z Vami ustvariti izkušnjo sprostitve, ki Vam omogoča upočasnitev, mirnost  in dopolnitev.

Uporabljajo se tretmaji  Ajurvedske medicina, TCM medicine  skupaj s psihološkimi smernicami in različnimi tehnikami za obvladovanje stresa, da se telo resnično prilagodi  novemu enakomernemu tempu. Sprostitev je bolj razumevanje samega sebe in kateri načini sproščanja Vam najbolj ustrezajo. Program ponovnega uravnoteženja umika se osredotoča  zgolj na posameznika in mu zagotavlja najboljšo možno obravnavo.

Sprostitev in obnovite pretoka energije s tem programom je  sistematičen in celosten pristop k dobremu počutju in umik s tehnikami globoke sprostitve z uporabo zavestnega poučevanja in vadbe za boljše razumevanje sebe. Uporabite specializirano BioFeedback terapijo kot pomoč pri odpravljanju blokade v umu in zmanjševanju utrujenosti in stresa.

 »Življenje je nekaj najlepšega, kar nam je podarjeno.  Pomembno je živeti prave življenjske vrednote. Na nespoštovanje teh vrednot, nas življenje venomer opozarja, vendar po navadi opozoril ne slišimo. Ves čas nam življenje signalizira napačno naravnanost z raznimi rahlimi bolezenskimi stanji, kasneje vedno bolj pogostimi in resnejšimi. Zdravo telo in um je posledica veselega, harmoničnega, čistega povezanega dela sebe s samim seboj. Verjamemo, da vsak posameznikom razume in čuti, da smo vsi del večje celote in da smo naše življenje prejeli v dar, ki ga je potrebno voditi smiselno in živahno z namenom« Dr. Milena Omerzu Pevec, DNM, Ph.D

Prijavite se za posvet

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram