Oblikovanje telesa s pomočjo ultrazvočne lipolize in Unipolarne Radiofrekvence

Celulit, celulitis, povešena in uvela koža ter nezdrave maščobne obloge lahko postanejo preteklost

Nova ULTRA tehnologija z ultrazvočno lipolizo  je klinično preizkušena in potrjena s strani dermatologov in ostalih specialistov medicinske stroke v svetu. Terapija poskrbi, da je telo oblikovano, oziroma se izboljša telesna silhueta posameznika glede na njegovo strukturno osnovno linijo.

Združuje tri najbolj zmogljive tehnološke procese, s katerimi se neinvazivno in neboleče dosežejo takojšnji vidni rezultati – že po prvem tretmaju. Aktivnost procesa, ki se vzpostavi v času  tretmaja  traja še več dni po opravljenem tretmaju in se maksimalno razvije šele sedmi dan.

 

Ultra  je prva pristna alternativa kirurškim posegom za oblikovanje telesa – brez okrevanja po posegu – takoj se lahko posvetite rednim dnevnim opravilom in dejavnostim, brez neprijetnih stranskih učinkov.

Z ultrazvokom nad odvečno in nezdravo maščobo

ULTRA tehnologija -  usmerjeno cilja na lokalizirano,  odvečno in nezdravo maščobo, ki je nakopičena v telesu. Zmanjša telesni obseg na predelu zdravljenja  in izboljša telesno silhueto.

Vzporedno se z radiofrekvenčno energijo, mehansko limfno drenažno in masažo globokega, iz telesa odpravljajo odvečne strupene  in ostale odpadne snovi.

Kako deluje Ultra tehnologija?

Z aktivacijo procesa natančno določenega programa, ultrazvočni impulz prodira skozi  epidermis in dermis do podkožnega maščevja. Pod določenimi protokoli, se ves čas tretmaja preverja globina in gostota maščobnega tkiva ter temperatura epidermisa in dermisa. Tako je postopek popolnoma varen. Ustreza vsem kliničnim potrebam in zahtevam tako klientov kot zdravnikov in terapevtov.

 

Tretma

Sistem združuje dve napredni ultrazvočni tehnologiji, ki zagotavljata zlati standard pri oblikovanju telesa: hladni strižni valovi ciljajo v celično membrano in nadalje v maščobne celice, vroči kompresijski valovi pa omogočajo toplotno potencirajoče delovanje.

 

Razpršeno strižno valovanje

Razpršeni strižni valovi nežno aktivirajo celično membrano, kar sproži postopno in naravno odplakovanje maščobe iz maščobnih celic. Okoliško tkivo (koža, ožilje, živci, vezivno tkivo in ostalo  tkivo) ostane nepoškodovano.

 

Kompresijski valovi

Kompresijski valovi segrevajo ciljno izbrano maščobo, kar je predpogoj za učinkovitost strižnih valov.Tretma združuje ultrazvočno in radiofrekvenčno tehnologijo. Kombinacija obeh modulov zagotavlja optimalno eliminacijo maščobe iz maščobnih celic. Zagotavlja varen in trajen učinek, brez poškodb ožilja, živcev in okoliškega tkiva..

Za koga je primeren tretma?

Oseba s prekomerno telesno težo (lahko lokalizirano), motivirana z realnimi pričakovanji. Idealni parametri vključujejo Indeks telesne mase (Body Mass Index – BMI) manj kot 29 kg / m2 in vsaj 2 cm debeline maščobe, merjene preko merilnika maščobe (pinch test).

Ultra sistem je znanstveno preučen in klinično dokazljiv za izboljšanje silhuete trebuha, zadnjice, stegen, kolen, bokov, rok in hrbta.

Priporočljivo zdravljenje

 • Rezultati so vidni takoj po tretmaju, zaradi procesa tretmaja pa so končni učinki vidni šele 7 dan po tretmaju.
 • Tretma običajno traja 60 – 90 minut, odvisno od velikosti in števila obdelovalnih površin.
 • Priporočljivo število tretmajev je 4-6.

Optimalni načrt za oblikovanje telesa vključuje kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, s katero ciljamo na odvečno in nezdravo maščobo in zmanjšamo njen obseg. Kombinacija poskrbi tudi za boljšo elastičnost in napetost kože ter zmanjšan obseg in stopnje celulita. Ker ultrazvočni tretma ustvari povečano delovanje meatabolizma in limfnega obtoka, mu sledi radiofrekvenčni tretma, ki odstrani toksine in aktivirano maščobo (adipocite ali lipocite) in ostale odpadne snovi iz telesa.

Celulit in povešena koža prizadene skoraj vse odrasle ženske vseh ras. "Skutast" videz, značilen za celulit, se najpogosteje pojavi na stegnih in zadnjici. Radiofrekvenčna terapija spremeni obliko maščobnih celic in zmanjša ter preoblikuje vezno tkivo, ki sta vzrok za to stanje. Ta tehnologija predstavlja neinvazivno, učinkovito in dolgotrajno pot za zmanjšanje videza celulita.

Pogosta vprašanja

Kako terapija deluje?
Terapija združuje tri mehanizme za zmanjšanje videza celulita in ohlapne kože. Vse skupaj se začne z globokim dermalnim segrevanjem svežnjev maščobe, da se spodbudi nastajanje novih tvorb kolagena in prične preoblikovanje kože. Nadalje okrepljeno spodbuja krvni obtok in pomaga odplakniti ujete maščobne obloge in toksine. Na koncu pa termalna obdelava povzroči še zmanjšanje maščobnih celic.
Kaj povzroči nastanek celulita?
Celulit je pogostejši pri ženskah kot pri moških, saj pri njegovem nastanku pomembno vlogo odigrajo hormonske razlike. Celulit se običajno pojavi na delih telesa, kjer se nabira odvečna maščoba. Razširjen tako med suhimi ženskami, kot tudi pri ženskah s prekomerno telesno težo.
Prednosti terapije
S problemom celulita se srečuje ogromno število žensk, kar je privedlo do pojava več sto različnih terapij in zdravljenj, vključno z različnimi tehnikami, ki temeljijo na masaži in kirurških posegih, kot je liposukcija, ki pa običajno ne dajo najbolj optimalnih rezultatov. Masaža ne prodre globlje v kožo in je le začasna in površinska rešitev. Invazivno kirurgijo pa spremljajo tveganja, relativno dolgo okrevanje in dvomljivi rezultati.

Radiofrekvenčni sistem predstavlja najnovejše metode pri odpravljanju celulita in povešene kože. Selektivno dermalno segrevanje stimulira nastajanje novega kolagena. Dokazano je, da se močno izboljša površinska kožna tekstura. Radiofrekvenčni sistem je učinkovit, neinvaziven, enostaven in udoben postopek za odpravljanje celulita in ohlapne kože.

Rezervacija za osebno obravnavo

Najboljši način, da se prepričate, katera izmed terapij je najprimernejša za Vaše potrebe po oblikovanju telesa, je, da se naročite na posvet pri strokovnem osebju. Med posvetovanjem lahko ocenimo področja, ki bi jih želeli oblikovati, medtem ko upoštevamo Vaše cilje in Vaše življenjske navade. To nam omogoča, da pravilno ocenimo primernost terapij za vsako področje telesa, hkrati pa nam omogočite, da Vam pripravimo načrt celostne obravnave oblikovanja telesa in s tem najboljše rezultate.

  Copyright © 2017 Quantum Health. Vse pravice pridržane. To spletno mesto, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščiteno z zakoni o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje ali prilagajanje podatkov je prepovedano.

  Kontakt

  Quantum Health
  Cesta na Brdo 85

  t: 070 160 288
  e: info@quantumhealth.si

  starstar-emptycrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram